Pääsin mukaan Buzzadorin Maxim-lisäravinnekampanjaan. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että posti toi paketin tuotteita kotiini, testaan niitä ja kirjoitan kokemuksistani blogissa. Noudin paketin jo eilen illalla. Paketista löytyi juomapullo, urheilujuomaa, energiapatukoita, palautusjuomaa, palautuspatukoita ja porejuomaa.

Testauksen aloitin urheilujuomalla aamulla. Kyseessä on MAXIM HYPOTONIC SPORTS DRINK. Testattu maku oli lime-sitruuna. Jauhe sekoittui veteen todella helposti. Laskin veden urheilujuomapulloon, annostelin jauheen pakkauksessa olleella mitalla ja ravistin. Maku oli todellakin sitruunaisen raikas. Maistui ainakin minulle. 

Käytiin aamulla koiran kanssa talven viimeinen 3 tunnin umpihankilenkki. Urheilujuoma piti janon loitolla ja antoi ilmeisen mukavasti energiaa. Etukäteen vähän pelkäsin, miten juoma mahtaa imeytyä. Aktiivisen urheilu-uran aikana olen maistellut lukuisia urheilujuomia, joista kaikista tuli enemmän tai vähemmän vatsa kipeäksi. Tästä maximin juomasta ei tullut mitään oireita.

Tuoteselosteen mukaan valmis urheilujuoma sisältää 90% hiilihydraatteja ja lisäksi natriumia, kaliumia ja magnesiumia nestetasapainon ylläpitoon. Vaikuttaa ihan toimivalta ja maukkaalta tuotteelta ainakin pitkäkestoiseen liikuntaan. 

buzzador-normal.jpg