Siemenet on kylvetty. Kukkia en ajatellut laittaa ollenkaan. Vain syötäviä hyötykasveja. Eniten laitoin erilaisia salaatteja, lisäksi tinjamia, basilikaa, kirveliä ja useamman purkkiin pinaattia. Todellisuudessa minulla ei ole mitään tietoa, mitä noista todellisuudessa suostuu kukkapurkissa kasvamaan ja elämänsä viettämään. Kerrostaloasujana en taimia voi tai aio mihinkään peltoon istuttaa. Yrttien pitäis pärjätä ihan hyvin ruukussakin, käsittääkseni salaatinkin. Pinaatti on täysi mysteeri, mutta toivotaan parasta.

Aikaisempaa kokemusta keittiöviljelystä ei tietenkään ole. En tiedä yhtään, minkä verran noita kuuluu kastella ja miten märäksi. Ystäväni suositteli käyttämään sumutepulloa ja sanoi siementen itävän kosteudesta. Laputin kaikki rasiat, jotta tunnistan myöhemmin kasvit toisistaan. Muuten saattaa käydä niin, että salaatin versot päätyy pataan ja ja tinjami leivälle.

Pieni pelko on perseessä, ettei mullat pysy murkeissa edes teoreettiseen itämisiakaan asti. Hiukan pelkään, että kissa tuhoaa nuokin ja lähiaikoina meillä imuroidaan useamman kerran päivässä.

Otin kuvan istutuksista. En kuitenkaan liitä sitä tähän. Kuvia tulee, kunhan edes jotain kasvaa.

Illalla googlettelin infoa luonnonyrteistä. Metsässä kasvaa marjojen ja sienien lisäksi paljon muutakin syötävää, maistuvaa ja ilmaista. Näistä enemmän johonkin toiseen postaukseen. kirjaan tämän nyt kuitenkin tähän ennenkuin unohtuu.