Pääsin myös toiseen Buzzadorin blogikampanjaan. Käytännössä blogikampanjat tarkoittaa sitä, että saan tuotteet testattavaksi ja kirjoitan niistä blogiin. Kampanja passaa mulle kuin nyrkkisilmään. Vegaanivuosista on aikaa, enää en ole edes täysin kasvissyöjä, mutta pääasiallisesti edelleen syö pelkkää kasvisruokaa.

Hälsans Kök -tuotteet on säilöntäaineettomia kasvisruokia. Falafelit on täysin vegaanisia, kasvispihvit, mureke ja kasvispullat lihattomia. 

Sen verran tuotteet on tuttuja,  että olen syönyt sekä falavelejä että burger-kasvispihvejä. Falafeleistä on niin kauan aikaa, etten uskalla vielä sanoa niistä mitään. Burger-pihveistä teimme  pari viikkoa sitten hampurilaisia ja ne oli aivan älyttömän hyviä! Hampurilaispihveiksi passas älyttömän hyvin. Pihvit oli napakoita ja pysyi kasassa. Tyypillisesti kasvishampparia tehdessä kasvispihvit on liian pehmeitä ja menee täytteiden seassa mössöksi. Muussaantumisongelmaa ei todellakaan ollut. Pihvit piti muotonsa ja koostumuksensa täytteiden määrästä ja kosteudesta riippumatta.